fbpx

Aangenomen werk

U profiteert van een hoger rendement en minder zorgen wanneer wij het complete productieproces uit handen nemen en de volledige verantwoording dragen. Overzichtelijk draaien, bladsnijden of snoeien voor een vaste prijs per eenheid. De ervaring van ons wervingsbureau maakt het verschil.

…lees meer

Uitzenden

Flexibel personeel met de nodige ervaring is ideaal tijdens seizoens- of parttimewerk. De werknemers van ons uitzendbureau hebben al heel wat werkzaamheden uitgevoerd binnen de tuinbouw: van werk in de tomaten- of paprikateelt tot en met werk met potplanten en snijbloemen als lelies, rozen, chrysanten, anthuriums en gerbera’s.

… lees meer

Payroll

U profiteert van de werving, zonder de lasten van de administratie. Ons wervingsbureau neemt bij payrolling het werkgeverschap in administratieve- en juridische zin over, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw corebusiness en u financieel minder risico loopt.

…lees meer

Ons uitzend- en wervingsbureau kent de tuinbouw als geen ander

Commercie BV uit Den Haag, in het Westland, is al meer dan 20 jaar werkzaam als agrarisch wervingsbureau en uitzendbureau in de tuinbouw. Dankzij onze kennis en ervaring in de tomaten- en paprikateelt snappen wij de werking en beheersing van het complete productieproces. Erg handig voor ondernemers met weinig tijd, die op de kosten moeten letten.

Uitzend- en wervingsbureau voor werkgevers en werknemers

Wij weten wat er verwacht wordt van ons als werkgever, vandaar dat wij alles doen om onze Oost-Europese werknemers zorgvuldig te begeleiden, zowel op als buiten de werkvloer. Dit vertaalt zich inmiddels in een groeiend, internationaal netwerk van ervaren en gemotiveerde mensen. Voegt u zich bij ons agrarisch uitzendbureau en wervingsbureau gespecialiseerd in de tuinbouw uit Den Haag, in het Westland?

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening als agrarisch uitzendbureau en/of wervingsbureau uit het Westland, omdat u ondersteuning of werk zoekt in de tuinbouw? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Kennis en ervaring

Vader Sevket Dogan is begonnen als werknemer in de tuinbouw en sierteelt, waar hij alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Hij kent de praktijk en het Westland als geen ander, waardoor hij in 1995 ons agrarisch uitzendbureau startte. Samen met zoon Aydin Dogan geven ze hun kennis door en zetten ze dagelijks mensen aan het werk in de groente- en snijbloementeelt.

Lees meer…

Tomaat- en paprikateelt

Heeft u extra mensen nodig voor het oogsten, knippen, plukken of snoeien van paprika’s en tomaten? Ons uitzendbureau beschikken over ervaren werknemers die voor langere of kortere tijd inspringen in de tuinbouw op uitzendbasis of als werknemer voor een vaste prijs per vierkante meter, kilo of stengel. Al onze flexwerkers hebben eerst ervaring opgedaan voordat ze mogen starten in de tuin.

Lees meer…

Goed werkgeverschap

Werknemers bepalen het succes van een onderneming, wij doen er dan ook alles aan om onze flexwerkers te binden en gemotiveerd te houden. Wij geven werknemers vertrouwen en waardering met een vaste wekelijkse beloning, volgens de NBBU-cao, en met extra mogelijkheden als vervoer, huisvesting, sociale zorg en opleidingen. Onze werknemers waarderen dit, we horen het namelijk vaak terug op de werkvloer.

Lees meer…